Jij bent hier: Home / Shoppen / Zomervakantie actie: jeugdtijdschriften nú extra voordelig!

Zomervakantie actie: jeugdtijdschriften nú extra voordelig!

11-07-2016 Voor alle kinderen en ouders heeft 123tijdschrift een leuke zomervakantie actie: alle jeugdtijdschriften zijn nú extra voordelig geprijsd! Dat betekent dat je deze zomer de leukste kindertijdschriften kunt lezen tegen een lage prijs. Veel tijdschriftabonnementen lopen automatisch af. Dat is een perfecte manier om in de zomervakantie een tijdschrift te proberen of om je in ieder geval tijdens de zomervakantie niet te vervelen! Profiteer nú en lees deze zomer met korting Donald Duck, Tina, Zo Zit Dat of één van de vele andere jeugdbladen!

jeugdbladen-covers

Jeugdtijdschriften: nooit meer vervelen

Tijdens de zomervakantie kan bij kinderen en tieners de verveling wel eens toeslaan. Met een tijdschriftabonnement hoeven zij zich geen moment te vervelen! Het maakt niet uit of jouw zomervakantie bestaat uit binnenactiviteiten of buitenactiviteiten, een tijdschrift neem je gemakkelijk mee en kun je zowel binnen- als buiten lezen. Op de camping, het strand of op de achterbank; de kinderen zullen zich niet vervelen. Met een ruime keuze uit jeugdtijdschriften heeft 123tijdschrift een passend jeugdblad voor ieder kind. Wist je dat we ook veel informatieve jeugdbladen hebben? Met Zo Zit Dat, KNOW HOW en National Geographic Junior leert jouw kind ook tijdens de zomervakantie iedere dag iets nieuws!

Een passend jeugdtijdschrift bij iedere interesse

Voor iedere leeftijd en interesse heeft 123tijdschrift een passend tijdschrift. Voor de superkleinsten Donald Duck Junior, Pompoen en Pippo. Dat wordt lekker voorlezen in de zomervakantie. Meiden kunnen hun hart ophalen met Tina, Meiden Magazine, Girlz! en Fashionista! Tijdens de zomervakantie gaat het nieuws natuurlijk gewoon door. Dat kun je lezen in Kidsweek en 7Days! Met een abonnement op een jeugdtijdschrift zijn kinderen lekker bezig en leren ze een heleboel! Wacht niet en profiteer tijdens de zomervakantie van hoge kortingen op jeugdtijdschriften! De zomervakantie vliegt voorbij!

De top 3 jeugdtijdschriften op 123tijdschrift.nl:

Over Redactie 123tijdschrift.nl

Geef een reactie

Je email adres wordt niet getoond. De velden met een * zijn verplicht.

*